PrevenControl és una companyia dedicada a la seguretat des de l’any 1982 com a entitat d’inspecció tècnica de vehicles i consultoría avançada en seguretat i salut en el treball amb una amplia experiència en el sector agrícola.

En l’actualitat PrevenControl gestiona 8 centres fixes d’ITV i diverses unitats mòbils per a vehicles agrícoles, i disposa de delegacions a les 4 províncies catalanes per tal d’acostar el servei als seus clients desplaçant-nos a les seves instal·lacions.

PrevenControl aportarà tota la seva expertesa en els camps indicats per a gestionar les seves inspeccions d’equips per a l’aplicació de productes fitosanitaris amb total flexibilitat i facilitat per a les seves necessitats.

A l’hora de passar l’ITEAF, ningú li dóna més

A PrevenControl ens ocupem de tot. D’entrada, com a entitat experta en l’avaluació d’equips de tractaments fitosanitaris, podeu sol·licitar la revisió de tots els tipus de maquinària que exigeix la ITEAF:

  • Atomitzador
  • Nebulitzador
  • Empolsador
  • Polvoritzador
  • Barres hidràuliques

I tots aquells aparells que la seva explotació requereixi passar la ITEAF.

Els 4 grans motius per confiar en PrevenControl

1. Venim a les vostres instal·lacions

Per a la vostra comoditat, ens desplacem a la vostra explotació amb una unitat mòbil equipada amb la tecnologia més avançada, per efectuar la inspecció en camp.
Sempre a prop vostre i amb total flexibilitat, ens adaptem a les vostres necessitats en dates i horaris.

2. Formació i Assessorament GRATUÏT

No us heu de preocupar de res, Treballem amb les màximes garanties d’èxit, per estalviar-vos temps i diners. Per això us oferim formació i assessorament personalitzat, abans, durant i després de la inspecció. Aclarint els vostres dubtes i informant-vos sempre que ho necessiteu.
La millor manera de rendibilitzar la ITEAF, minimitzant al màxim el risc de repetició.

3. Un servei de qualitat

A més de l’acreditació obtinguda per la Generalitat de Catalunya, a PrevenControl ens avala la nostra llarga trajectòria en la revisió tècnica de vehicles, així com l’experiència dels nostres professionals, perfectament formats per al desenvolupament de l’ITEAF en qualsevol àmbit del sector agrícola.

4. Som l’equip de casa

Disposem de 12 delegacions a les 4 províncies catalanes, per això ens podem acostar a la vostra explotació amb total facilitat i oferir-vos un servei ràpid i eficient, amb un equip que comprèn les vostres necessitats.

 

Per a treballar amb garantia d’èxit, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.