Nota informativa sobre la inscripció d’equips d’aplicació de fitosanitaris al ROMA

Davant l’entrada en vigor de la nova Directiva Europea, tots els equipaments d’aplicació fitosanitaris han de passar per la inspecció periòdica (ITEAF), abans de tancar el 2016, tal com indica el Reial Decret 1702/2011. L’objectiu d’aquesta directiva és aconseguir un ús sostenible dels pesticides.

Compti amb la primera empresa catalana acreditada per a la ITEAF

La companyia d’inspecció i consultoria PrevenControl és la primera empresa catalana acreditada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya per efectuar la ITEAF.

La tranquil·litat de disposar de l’equip expert

Per tal que la vostra explotació compleixi els requisits establerts amb garanties d’èxit, PrevenControl us ofereix un servei a mida, còmode i flexible: amb assessorament personalitzat i desplaçant-nos a les vostres instal·lacions amb una unitat mòbil d’última generació.

Us recordem que és requisit indispensable tenir l’equip d’aplicació inscrit al ROMA per a poder realitzar la corresponent inspecció ITEAF. Us assessorem i portem a terme el tràmit d’inscripció del vostre equip.

Per més informació sobre el procés d’inspecció consulti el nostre article: La inscripció d’equips d’aplicació de fitosanitaris al ROMA.